Vážení zákazníci, na kontaktnej adrese je možný len osobný odber internetových objednávok. Priamy predaj je zrušený.

Toaletný stolík je ideálny so zrkadlom

Toaletný stolík sa hodí najmä do spálne, no niektorí ho využívajú aj v kúpeľni (ak je v nej dostatok priestoru). Využitie si nájde aj pre ženy v študentských izbách. Aj keď sa bavíme o samostatnom druhu nábytku, aspoň do istej miery by mal korešpondovať so zvyškom zariadenia miestnosti a jej štýlu.

Toaletný stolík so zrkadlom

Ideálnym riešením „kozmetického kútika“ je, ak tvorí jeho súčasť aj zrkadlo. Predsa len, keď už ste sa rozhodli pre komfort pri líčení, prečo ho nedotiahnuť do konca. Malé stojace zrkadlo síce poslúži, no nie v takej miere ako stolík so zrkadlom v jednom. Navyše sa vám vytvorí aj o niečo väčší priestor na odkladanie líčidiel a manipuláciu s nimi.

Zrkadlo, ktoré je súčasťou stolíka, nemusí byť len „stojace“ ako zadná časť tohto nábytku. V ponuke nájdete aj variant toaletného stolíka s vyklápacím zrkadlom. Takúto podobu uvítajú najmä tie ženy, ktoré chcú mať všetko úhľadné a neustále upratané. Horná doska stolíka sa totiž v jednom okamihu zmení na rovnú plochu typického „obyčajného“ stola.

Moderný toaletný stolík alebo vintage? Provensálsky či rustikálny štýl?

Druh miestnosti a jej štýl určuje aj dizajn stolíka. Moderný sa vyznačuje čistými líniami a ostrými hranami, zatiaľ čo vintage, provensálsky či rustikálny štýl charakterizuje ozdobnosť a oblé tvary. Záleží, samozrejme, aj na vašom vkuse. Možno sa vám pozdáva vytvorenie kontrastného štýlu k zvyšku miestnosti v podobe kozmetického kútika.

Typickým príkladom, ktorý nesie črty vintage štýlu, je toaletný stolík Monika. Jeho jedinečné zdobenie v podobe kvetov na zásuvkách aj zrkadle uvítajú všetky romantické ženy. Jemne vytvarované zaoblené nohy, štvorica zásuviek a oválne zrkadlo vás prenesie do čias barokového Francúzska.

 

Biely toaletný stolík je najobľúbenejší, no aj čierny si nájde priaznivcov

Bielou nič nepokazíte a rovnako to platí aj v tomto prípade. Keďže toaletný stolík sa hodí najmä do spálne, zladíte ho k bledému či tmavému zariadeniu, ako aj k spálňam z masívu. Stačí si už iba vybrať štýl a vhodné miesto na líčenie je na svete.

Biely toaletný stolík síce vedie, no v ponuke nájdete aj množstvo ďalších farebných prevedení a materiálových spracovaní. Samozrejme, aj vyhotovenie z masívu je dostupné, no za pomerne vysokú cenu. V tomto prípade je vhodné zvážiť, koľko času reálne strávite za stolíkom a či potrebujete naozaj najvyššiu kvalitu.

Detský toaletný stolík? Pre malé dievčatá je taktiež sortiment

Áno aj toaletný stolík pre deti existuje. V podstate ide o „hračku“ pre dievčatká a malé slečny, ktoré sa túžia stať krásnymi mladými dámami. Detský toaletný stolík im slúži ako priestor na hranie, keď sa chystajú na fiktívny princeznovský bál.

S taburetkou alebo stoličkou?

K toaletnému stolíku neodmysliteľne patrí aj sedenie. Mnohí predajcovia ho dokonca ponúkajú ako súčasť nábytku. A to najmä z dôvodu, že stolík nemusí vždy dokonale ladiť k zvyšku zariadenia miestnosti, v ktorej je umiestnený. Tým pádom chcú vytvoriť nábytkový komplet, ktorý v takejto podobe bude tvoriť jednotný celok v izbe.

Najbežnejšou verziou je toaletný stolík s taburetkou. Je to najmä kvôli jej praktickosti, jednoduchej manipulácii a taktiež aj zaujímavému dizajnovému prevedeniu. Ak nie je taburetka súčasťou stolíka, nezúfajte. Široký sortiment vám zaručí, že si nájdete tú pravú pre pohodlné aj atraktívne sedenie.

Toaletný stolík s osvetlením

Líčenie si vyžaduje výborné svetlo. Ak toho prirodzeného nie je dosť a večerného skrášľovania s nedostatkom svetla máte plné zuby, stavte na toaletný stolík s osvetlením. Ten si môžete dopriať v podobe LED osvetlenia alebo so žiarovkami umiestnenými okolo zrkadla. Aj doplnkové atmosférové podsvietenie s LED pásmi je k dispozícii.